Καλωσορίσατε στο μικρό κρυφό παράδεισο της Ρόδου, τις Επτά Πηγές. Οι Επτά Πηγές είναι το καταφύγιο δροσιάς και ξεκούρασης για τους περιηγητές του νησιού της Ρόδου.Στις αγκαλιές των πλατανιών, των πεύκων και συντροφιά με τα κελαρύσματα των πουλιών και των τρεχούμενων νερών, απολαμβάνετε τα εδέσματά μας.

Το φαγητό και η φύση... 
σε πλήρη αρμονία.

Η περιοχή πήρε το όνομα της από τις φυσικές πηγές που βρίσκονται εκεί. Το νερό αναβλύζει από επτά σημεία δημιουργώντας στη συνέχεια ένα ποταμάκι το οποίο μέσω μιας σήραγγας καταλήγει σε μια μικρή λίμνη. Η λίμνη σχηματίζεται με τη βοήθεια ενός φράγματος του οποίου η υπερχείλιση δημιουργεί ένα καταρράκτη. Στα νερά αυτά ζει το σπάνιο είδος ψαριού 'Γκιζάνι' (το οποίο απαντάται μόνο στα ρυάκια της Ρόδου), όπως επίσης, παγώνια, πάπιες, χήνες, χελώνες, χέλια και καβούρια. 

      Στις Επτά Πηγές ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται ότι το νησί της Ρόδου δικαίως χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το 'σμαράγδι της Μεσογείου' και από άλλους ως 'κρυφή γωνιά του παραδείσου'. Γάργαρα νερά, πεύκα και πλατάνια, συνθέτουν ένα αρμονικό σκηνικό που γαληνεύει το μυαλό και το σώμα των επισκεπτών.

Επτά Πηγες
Ταβέρνα-Εστιατόριο

Επαρχιακή Οδός Κολυμπιών Αρχίπολης
Επτά Πηγές Κολύμπια Τ.Κ 85103 

ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΕΔΩ!

Τηλ..:+30 22410 56259, 56417

www.eptapiges.com